Jenis Pot Bunga

- Jul 02, 2019-

FRP flowerpot: juga dipanggil FRP flowerpot, tekstur diperbuat daripada ukiran tanah liat atau acuan terbuka. Gaya yang berbeza, tahan lama, tidak ubah bentuk, kakisan   ketahanan. Spesifikasi lengkap. Permukaan boleh digunakan untuk pelbagai kesan warna.

 

Potong batu pasir: pot bunga ini dibuat dari batu pasir halus dengan pelbagai warna. Ia adalah salah satu   bahan-bahan terbaik di dalam pot bunga. Permukaan boleh digunakan untuk kesan.

 

GRC sim clay: periuk ini sangat besar.   Simen di dalam pot bunga menambahkan anticorrosive, meniru pembekuan, meniru bahan kakisan ditambah kain serat, kuat dan tahan lama, kesan permukaan dapat dibuat menjadi semburan kesan cat batu sejati.

 

Potong magnesit: campurkan magnesium oksida dan air garam, tambahkan pengubah, menyebarkan buburan campuran pada kain mesh kaca, membuat pot bunga yang dibutuhkan. Pot bunga ini murah dan terdapat dalam pelbagai jenis. Produk tahan hiasan dan tahan lama.

 

Penanam tanah: mereka juga dikenali sebagai pembakaran lembap devonian. Periuk ini diperbuat daripada tanah liat, terdapat dua jenis merah dan kelabu, saliran dan kebolehtelapan, harga rendah, spesifikasi lengkap, yang paling sesuai untuk bunga keluarga.

 

Penanam tumbuhan ungu: menimbang lembangan tembikar sekali lagi. Pengeluaran yang luar biasa, ringkas dan murah hati, kebanyakannya ungu, spesifikasi lengkap, tetapi kebolehtelapannya, prestasi bernafas kurang daripada lembah tanah. Ia digunakan untuk menanam bunga dan pokok lembap.

 

Penanam porselin : tanah liat porselin yang dibuat, dicincang berkilat. Teknologi mewah, bersih dan elegan, bentuk yang cantik. Kelemahannya ialah saliran dan pengudaraan yang tidak baik.

 

Lembaran tembikar berglasil: dicat di lembangan tembikar dengan sayu berwarna-warni, penampilan cantik, pelbagai bentuk. Di dalam dan di luar lembangan seramik kebolehtelapan perparitan bersaliran adalah miskin, bersamaan dengan di dalam dan di luar banyak lapisan kaca. Masih mempunyai sejenis pot tembikar yang naik bersinar di dinding luar sahaja.

 

Penanam air: tiada lubang air di bahagian bawah periuk.

Penanam plastik : ringan, tahan lama, berwarna-warni, murah, mudah digunakan.   Tetapi air yang tidak dapat ditindih, dalam penanaman yang sangat banyak digunakan lebih banyak. Jika digunakan untuk menanam bunga, perhatian harus dibayar kepada sifat-sifat fizikal tanah untuk menjadikannya berliang dan bernafas, untuk mengatasi kelemahan panci plastik .   Penanam plastik paling sesuai untuk penanaman yang lebih tahan terhadap air dan bunga basah, seperti parblica, buluh, calla teratai.  

 

Penanam bahan batu : batu semulajadi adalah kualitatif, warna cantik, pilihan yang baik, tetapi lebih berat, tidak sesuai diletakkan di atas meja.